Consulta les bases del segon concurs Microteatre Mataró

  • Logotip del certamen

    Logotip del certamen - Font: Microteatre Mataró

  • Representants de l'ajuntament presentant l'edició de 2016

    Representants de l'ajuntament presentant l'edició de 2016 - Font: Ajuntament de Mataró

La segona edició d'aquest certamen es durà a terme els dies 18 i 19 de novembre en diversos espais emblemàtics de la ciutat del Maresme.

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases per poder participar al concurs Microteatre Mataró i recollirà les propostes a la seva seu (carrer de Sant Josep, 9) fins al dia 28 de setembre.

Hi poden participar persones majors de 16 anys de manera individual o col·lectiva. S’atorgaran tres premis de votació popular entre totes les obres representades, el primer de 300 euros, el segon de 200 i el tercer de 100.

L'accés a tots els espectacles és lliure i el públic podrà votar la qualitat dels espectacles a partir de butlletes de participació que podran ser dipositades en capses que es trobaran a cada espai d’actuació.

L'edició de 2016 va comptar amb gairebé una vintena de propostes, de les què 17 van participar al concurs. Les guanyadores del primer, segon i tercer premi van ser, respectivament, “Encaixes” de Maria Codony, “Valents, imprudents i covards” d’Enric Lucena i “Germans” d’Anna Piqué.

Les obres participants, el horaris i els espais on es representaran es donaran a conèixer al públic el 19 d’octubre. Més informació, a les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou