Els músics de Bremen in concert, el nou espectacle teatral de Femarec

Femarec
Autor/a: 
Femarec
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Els músics de Bremen in concert, el nou espectacle teatral de Femarec

Autor/a: 
Femarec
Femarec

Resum: 

La Companyia de Teatre de Femarec es troba immersa, des de fa mesos, en una nova temporada plena de novetats. Amb l’arribada del nou director, l’Albert Gràcia, Femarec ha apostat per renovar la companyia i avançar cap a nous reptes.

El nou espectacle de Femarec, Els músics de Bremen in concert, és una adaptació teatral en format musical del conte dels germans Grimm. La història de quatre animals músics que es coneixen de camí a un càsting per a la Banda Municipal de Bremen però que, malauradament, toparan amb en Mr. X, un furtiu molt dolent i perillós.

Es tracta d’un projecte ambiciós amb cançons originals composades expressament per Keco Pujol per a aquest espectacle. Tot un repte pels 12 actors i actrius de Femarec ja que posa a prova les seves habilitats d’interpretació, cant i dansa. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació, alhora que incorpora temes musicals amb veus en directe i coreografia.

Després de mesos d’assaig i per escalfar motors, el passat 11 de juliol va tenir lloc el primer assaig amb públic al Centre Cultural Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat. Les sensacions van ser molt positives tant per a la companyia de teatre com pel públic. Els actors i actrius van gaudir a sobre de l’escenari i els assistents es van divertir amb l’humor i les alegres cançons del musical.

Amb l’estrena de Els músics de Bremen in concert a tocar, ara és moment de seguir treballant per fer la millor temporada mai vista de la companyia de teatre de Femarec.

Afegeix un comentari nou