Encara sou a temps d'inscriure-us a la Trobada de corals escolars 2015-2016!

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Encara sou a temps d'inscriure-us a la Trobada de corals escolars 2015-2016!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Els concerts tindran lloc durant els mesos d’abril i maig de 2016 en diversos indrets de Catalunya.

El Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, el Servei d'Ordenació Curricular de l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat i el Consorci d'Educació de Barcelona organitzen aquesta trobada, que és una bona oportunitat per veure els resultats de la feina que s'ha dut a terme al llarg del curs i de conèixer altres alumnes de Catalunya que comparteixen la mateixa afició.

El termini per inscriure el vostre centre escolar finalitza el 21 de novembre. Podeu fer la inscripció a partir dels següents enllaços:


També Podeu tenir més informació sobre la Trobada de corals escolars 2015-2016 fent clic en aquest enllaç.

La música coral a Catalunya està passant per un bon moment, tant pel que fa a la població infantil i juvenil com a la d'altres grups d'edat. Les trobades de corals d'Educació Secundària van començar l’any 1996 i ja van per la vint-i-dosena edició. Les d'Educació Infantil i Primària es fan des de 2003 i compten catorze edicions.

Cantar en grups corals no només ajuda a desenvolupar aspectes de l'aprenentatge musical, sinó que també potencia el treball en equip, la coordinació, les habilitats socials i les relacions interpersonals.

Així doncs, a partir de la música en general i del cant coral en particular es treballen molts aspectes de la formació integral de la persona.

Afegeix un comentari nou