Femarec celebra 25 anys amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert

Femarec
Autor/a: 
Femarec
Cartell del musical.

Femarec celebra 25 anys amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert

Autor/a: 
Femarec
Femarec

Resum: 

La companyia Pot de Teatre donarà el tret de sortida a la celebració del 25è aniversari de Femarec amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert. El 4 d’octubre a les 20:30h a la sala Barts.

El proper 4 d’octubre arrenca la celebració del 25è aniversari de l’entitat d’acció social Femarec que, des de 1991, lluita per l’objectiu d’aconseguir una societat més justa i igualitària a través de la inserció social i laboral.

El tret de sortida de l’aniversari el donarà la seva companyia de teatre amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert, una adaptació del clàssic conte dels germans Grimm. Dirigida pel seu nou director, Albert Gràcia, comptarà amb tot de cançons originals composades pel músic Keco Pujol, cantades en rigorós directe pels actors i actrius de la companyia, i amb coreografia de Griselda Astudillo.

L'estrena arriba carregada de novetats. La companyia, amb 19 anys d'experiència i el valor afegit d’estar íntegrament composada per persones amb discapacitat, presenta la seva primera obra dirigida per l’Albert Gràcia i es bateja com a Pot de Teatre. L’objectiu: fer del teatre la seva professió i aconseguir la plena inclusió en el món cultural.

Aquest nou projecte teatral coincideix amb els 25 anys d’activitat de Femarec. Una gran trajectòria amb centenars d’insercions laborals cada any (750 l’any 2015), un centre de formació que atén milers de persones i que realitza centenars de cursos (566 l’any 2015); i un Centre Especial de Treball amb més de 140 treballadors amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental que ha gestionat 2.700 tones de residus només l’any 2015. Un projecte que va engegar amb la il·lusió de pocs però que any rere any suma més seguidors i col·laboradors.

L’estrena i acte de celebració tindrà lloc el dimarts 4 d’octubre a les 20:30h al teatre Barts (situat a l’avinguda del Paral·lel nº 62).

Tota la informació de la companyia i l’estrena AQUÍ.

Afegeix un comentari nou