Funció Solidària de l’espectacle “Campanades de Boda” de La Cubana

  • Fotografia dels actors de l'espectacle vestits de nuvis i núvies

    Fotografia dels actors de l'espectacle vestits de nuvis i núvies

La Cubana farà el proper 9 de maig una funció solidària del seu nou espectacle en benefici de la Fundació Enriqueta Villavecchia. Els fons recaptats amb la funció solidària es destinaran a les activitats de la Fundació, de suport als infants malalts de càncer i als seus familiars.

El mes de febrer passat La Cubana va estrenar al teatre Tívoli de Barcelona el seu nou espectacle Campanades de Boda, una paròdia de l’esdeveniment social per excel·lència, la boda, i del teatre que hi ha al seu darrera. El casament que es parodia és el d’una parella multicultural. La filla dels Rius, uns floristes catalans “de tota la vida”, es casa amb un actor indi de Bollywood.

Un espectacle ple d’humor, color i sorpresa, fet per una companyia teatral que suma a la seva professionalitat contrastada un valor afegit, la capacitat de fer una funció solidària en benefici dels infants malalts de cáncer.

La Fundació Enriqueta Villavecchia treballa, segons les seves pròpies paraules, per a “impulsar avenços en el camp de l’Oncologia Pediàtrica, per a obrir noves propostes assistencials, per a millorar la qualitat de vida dels nens i joves malalts i per a aconseguir la seva plena integració psicosocial”.

Si voleu riure amb ganes, deixar-vos embriagar per una posada en escena d’allò més kitch i colorista, i tot plegat, amb la gratificació afegida de contribuir a una causa solidària, reserveu entrada per a la funció del proper 9 de maig a les 21h al Teatre Tívoli. Ho podeu fer directament a través de la Fundació Enriqueta Villavecchia, trucant al telèfon 93 435 30 24 o escrivint al correu electrònic fundacio@fevillavecchia.es.

Si voleu anar fent boca de com és l’espectacle, aquí us mostrem un reportatge que va fer El Periódico del treball entre bambalines previ a la funció de “Campanades de Boda”.

Afegeix un comentari nou