L'associació El Generador promou les danses urbanes amb el Festival HOP

 Font:
Font:

L'associació El Generador promou les danses urbanes amb el Festival HOP

Resum: 

El festival pretén ser un punt de trobada de companyies i ballarins que a través del llenguatge de les danses urbanes intenten entrar al món de la creació escènica. Per poder participar-hi cal presentar una proposta abans del 29 de juliol.

El Festival HOP, certamen de creació escènica de danses urbanes, arriba enguany a la tercera edició. És una plataforma d’exhibició i de trobada que busca impulsar i desenvolupar els diferents estils de les danses urbanes relacionades amb la cultura hip-hop. L'associació El Generador Art i Creació Cultural, impulsor del festival, ja ha presentat les bases per tal que els artistes que tinguin interès en participar-hi puguin presentar les seves propostes.

Hi poden participar creadors locals, nacionals i internacionals que investiguin sobre les danses urbanes a nivell escènic i que tinguin una història que explicar, un espectacle o un fragment d’una obra. L'hauran de presentar abans del 29 de juliol.

Hi haurà tres categories i els premis seran els següents:

  • Solo: Durada de 5 a 10 minuts (300 €)
  • Duet: Durada entre 5 a 12 min (600 €)
  • Grup: Durada de 10 a 15 min (1300 €)

A més, una de les obres guanyadores serà seleccionada per participar en el Certamen Internacional de Coreografia Burgos & Nova York (Burgos) en l’edició del 2016.

L'associació El Generador Art i Creació Cultural és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l'organització, producció i difusió d'esdeveniments artístics i culturals amb voluntat de "democratitzar la cultura apropant la creació contemporània a la gent".

Afegeix un comentari nou