Consulta el programa de la XV Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda!

Ravalnet
Cartell de la mostra
"Dancing Queen" de la Companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, en una edició anterior de la mostra. Font: nuvol.com

Consulta el programa de la XV Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda!

Ravalnet

Resum: 

Tindrà lloc entre els dies 28 d’abril i 1 de maig amb una programació que aplegarà una setantena d'espectacles, i que es complementa amb activitats paral·leles adreçades a les companyies participants i al públic en general.

La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda està organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda i l'Ajuntament de Pineda de Mar, que volen convertir aquest certamen en la mostra catalana de teatre amateur de referència.

El programa inclou 65 companyies de Barcelona, 2 de Girona i 1 de Tarragona. També comptarà amb les actuacions d'una de Madrid, una d'Ayora (València) i una altra de Traiguera (Castelló). Pel que fa al format de les representacions, n'hi haurà 30 de teatre de sala, 20 de petit format i 21 d'altres formats.

D'entre els actes paral·lels a les actuacions teatrals destaquen la conferència "Teatre amateur, teatre professional", l'intercanvi d'obres i textos teatrals, el IV Consell de la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya i un reconeixement a l’actriu Montserrat Carulla pel suport que al llarg dels anys ha mostrar al teatre amateur català.

L'esdeveniment destaca pel seu eclecticisme i minimalisme. Està pensat per satisfer el gust de diferents públics i perquè les persones que hi assisteixin puguin gaudir de les obres de manera ininterrompuda, a més de servir de punt de trobada del món del teatre amateur.

L'organització de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda aposta perquè el preu de les entrades sigui assequible. Assistir a una obra té un preu de 3 euros i l'abonament per a totes les actuacions costa 10 euros.

Afegeix un comentari nou