La 2a edició de l’Estepa Mediterrània arrenca motors. Oberta la convocatòria per presentar propostes

La Casa de la Música de Manresa, en cooperació amb la Fundació Fira Mediterrània de Manresa, preparen una nova edició de l’Estepa Mediterrània, l’apartat off de la Fira Mediterrània que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de novembre. El termini per presentar propostes ja ha començat i restarà obert fins el 3 de maig.

La 2a edició de l’Estepa Mediterrània comptarà per primer cop amb l’impuls de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, dins el projecte “AA++”, que facilitarà la presència de grups del sud de França en el certamen. El projecte “AA++” està participat per la Xarxa de Cases de la Música i els agents culturals francesos Avant-Mardi (de la regió Migdia-Pirineus) i L’Rim (de la regió Llenguadoc-Rosselló) que treballaran, conjuntament durant tot el 2011, per fomentar l’intercanvi de grups catalans i francesos i l’obertura de nous mercats transpirinencs.

La coordinació general, la programació i la producció tècnica de la segona edició de la secció off de la Fira de Manresa són assumides per la Casa de la Música de Manresa i la Fira contribuirà al finançament i a la seva difusió.

El termini per presentar propostes ja ha començat i restarà obert fins el 3 de maig. Les companyies, artistes, productores i mànagers interessats en participar-hi poden entrar les informacions requerides a través dels webs:
www.firamediterrania.cat  i  www.casadelamusica.cat/manresa 

Afegeix un comentari nou