A la venda les entrades per al XXVII Concurs de Castells 2018

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Actuació d'els Verds a la Diada Castellera de Vilanova el 28 d'agost Font: Oriol Jordan
Actuació d'els Verds a la Diada Castellera de Vilanova el 28 de juliol

A la venda les entrades per al XXVII Concurs de Castells 2018

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

L'esdeveniment, que se celebra cada dos anys a Tarragona, tindrà lloc el cap de setmana del 6 i el 7 d'octubre, i a Torredembarra el 30 de setembre.

Avui s'han posat a la venda les entrades pel XXVII Concurs de Castells. L'esdeveniment, un dels més importants del calendari casteller, aplega les 42 millors colles del moment, d'acord amb un rànquing que s'elabora durant un any (de l'1 de setembre de 2017 fins el 31 d'agost de 2018). Enguany es venen localitats per les jornades del 6 i el 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

El concurs se celebra cada dos anys, a l'inici de la tardor dels anys parells. Un cop allà, d'acord amb la taula de puntuacions que s'estableix, que coincideix amb el grau de dificultat de les construccions, les 42 colles competeixen i guanya la que suma més punts. És el moment que aquestes es llueixin davant d'un públic de més de 7.000 espectadors i les televisions del país retransmetent-ho. Amb la taula de puntuacions a la mà, la construcció que dóna més punts, si es descarrega, és el 4de10 sense manilles.

El concurs compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra, que el proper 30 de setembre celebrarà a la plaça del Castell la primera jornada del concurs, amb la participació de dotze colles. La resta es distribuiran així: 18 a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona el dissabte 6 d'octubre, i 12 el diumenge 7 en funció del rànquing elaborat durant el darrer any.

Afegeix un comentari nou