Les bruixes conjuren l’Aquelarre de Cervera 2016

  • Les bruixes seran l'eix temàtic de l'Aquelarre de Cervera 2016.

    Les bruixes seran l'eix temàtic de l'Aquelarre de Cervera 2016.

  • L’Espectacle de Foc i Música de l’Aquelarre 2016 serà el 27 d'agost.

    L’Espectacle de Foc i Música de l’Aquelarre 2016 serà el 27 d'agost.

  • L'edició d'enguany es va presentar a la Casa dels Entremesos (Barcelona) el 13 de juliol.

    L'edició d'enguany es va presentar a la Casa dels Entremesos (Barcelona) el 13 de juliol.

El veïnat de la capital de la Segarra i les entitats populars es bolquen en la festa del foc i la música més esbojarrada que enguany arriba a la 39a edició.

El darrer cap de setmana d’agost, la màgia de les bruixes serà centrarà la 39a Festa de l’Aquelarre de Cervera. El plat fort de la festa de la música i el foc de les Terres de Ponent serà l’espectacle sensorial creat per la companyia Alea Teatre, amb la complicitat d’un equip artístic aquelarrer i cerverí.

El ritual d’Encesa de la Universitat, la Invocació i Escorreguda Final del Mascle Cabró i el Foqueral, una de les cites imprescindibles de la festa, es celebrarà el dissabte, 27 d’agost, amb una orgia de foc, efectes visuals i música en directe i itinerant composta per Carlos Montfort. Les llegendes de les dones d’aigua, les bruixes i les debilitats i confrontacions de les diferents màgies seran el pal de paller de l’espectacle. La cerimònia de catarsi anirà, com sempre, acompanyada de correfocs i balls de diables, amb dues colles convidades aquest any, el Ball de Diables de Llorenç del Penedès i el Ball de Diables de Vilafranca del Penedès

Cinc escenaris gratuïts repartits per la capital de la Segarra on actuaran una desena de formacions i cinc discjòqueis completen el cartell de l’edició d’enguay: Itaca Band (26 d’agost, Plaça Major, 02:45h), La Terrasseta de Preixens (26 d’agost, Plaça Major, 00:30h), Kaotiko (27 d’agost, Plaça del Portalet, 00:30h), Strombers (27 d’agost, Plaça de Pius XII, 02:30 i 04:45h), Tribut a Extremoduro (27 d’agost, Plaça del Portalet, 02:30h), The Pink Goats (27 d’agost, Plaça del Portalet, 04:15h), Cor Roent (27 d’agost, Plaça de Pius XII, 00:30h), Vergüenza Ajena (27 d’agost, Plaça Major, 04:15h) i La Salseta del Poble Sec (27 d’agost, Plaça Major, 00:30h).
 

No faltarà la Fira del Gran Boc, la fira esotèrica i alternativa més gran del sud d’Europa, ubicada als patis interiors de la Universitat de Cervera el dissabte 27 i diumenge 28 d’agost a la tarda. I com és habitual, l’Aquelarre posarà a disposició del públic un espai d’acampada a la zona d’esports de Cervera (Avinguda de l’Esport, a 10 minuts del centre de la ciutat). El preu de l’estada al càmping (per persona) és de 8 € per a un dia i 10 € per als dos dies. No es podran fer reserves.

Afegeix un comentari nou