Arriba el Festival Bioritme 2017

Fundació Autònoma Solidària
Imatge del festival
Imatge del festival
Imatge del concert

Arriba el Festival Bioritme 2017

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Música, natura i consciència social del 24 al 27 d’agost al Pantà Sau.

Durant 4 dies, al recinte de la casa de colònies Can Mateu de la Fundació Catalana de l’Esplai al Pantà de Sau, acollirà al Festival BioRitme, un festival que combina música, ecologia i consciència social.

El BioRitme, de fet, pretén no només ser un espai jove. Hi ha activitats familiars programades de tot tipus i una zona d’acampada especialment reservada per a famílies amb infants menors. Per altra banda, també hi ha una zona reservada a majors de 25 anys. Així doncs, el BioRitme es defineix com un festival per a tothom que vulgui gaudir de la música i la natura. A més, aquest festival compta amb un protocol contra les agressions sexistes per tal que sigui un espai còmode i segur.

Enguany s’hi podrà trobar espectacles de titelles, contacontes i teatre per a infants, tallers de circ, xerrades de temàtiques diverses com la guerra de Síria, gènere i sobirania alimentària, una Zona Benestar on es podrà gaudir de teràpies naturals, un mercat ecològic, entre d’altres.

D’altra banda, cada nit hi haurà concerts en els cinc escenaris instal·lats: el BioRitme, el BioAigua, el BioTerra i el BioFoc. Hi actuaran artistes d’estils diferents i de molt èxit com Sara Hebe, Aspencat, Roba Estesa, El Diluvi, La Sra. Tomasa, Esne Beltza...

Les entrades es poden adquirir al web i costen 64 euros. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat.

Afegeix un comentari nou