Músiques Sensibles al Liceu

Federació Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Músiques Sensibles al Liceu

Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Músiques Sensibles destina un 10% de la recaptació de la venta d’entrades a diferents entitats sense ànim de lucre.

Músiques Sensibles és, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius en risc d’exclusió social. El certamen opera com un agent de canvi social, contribuint a què algunes de les entitats que treballen en el tercer sector puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda a les persones que ho necessiten, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

Dolo Beltrán (ex Pastora) actuarà el 24 de novembre; Iseo i Izah actuaran el 25 de novembre; Joshua Radin, el 26 de novembre; i Joan Queralt i El Kanka, tancaran el cicle el 27 de novembre.

Les entitats escollides són sense afany de lucre i disposen de pocs recursos professionals i/o econòmics; amb poca visibilitat i ubicades en diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat. Totes comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d’una manera integral respectant el seu dret a l’autodeterminació i fomentar l’apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

Els preus dels concerts oscil·len entre els 14 i els 20 euros. Consulta la programació completa i compra entrades. L'hora d'inici dels concerts serà les 21.30 h (accés a la sala a partir de les 20.45 h). Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats per un adult. Punts de venda físics: taquilles del Liceu.

Afegeix un comentari nou