Músiques Sensibles al Liceu

Federació Ateneus de Catalunya
Músiques Sensibles és un cicle amb rerefons social.
Dolo Beltrán s’estrena enguany en solitari. Actuarà el 24 de novembre, al Liceu.

Músiques Sensibles al Liceu

Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Músiques Sensibles destina un 10% de la recaptació de la venta d’entrades a diferents entitats sense ànim de lucre.

Músiques Sensibles és, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius en risc d’exclusió social. El certamen opera com un agent de canvi social, contribuint a què algunes de les entitats que treballen en el tercer sector puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda a les persones que ho necessiten, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

Dolo Beltrán (ex Pastora) actuarà el 24 de novembre; Iseo i Izah actuaran el 25 de novembre; Joshua Radin, el 26 de novembre; i Joan Queralt i El Kanka, tancaran el cicle el 27 de novembre.

Les entitats escollides són sense afany de lucre i disposen de pocs recursos professionals i/o econòmics; amb poca visibilitat i ubicades en diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat. Totes comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d’una manera integral respectant el seu dret a l’autodeterminació i fomentar l’apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

Els preus dels concerts oscil·len entre els 14 i els 20 euros. Consulta la programació completa i compra entrades. L'hora d'inici dels concerts serà les 21.30 h (accés a la sala a partir de les 20.45 h). Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats per un adult. Punts de venda físics: taquilles del Liceu.