Neix L'Empordà Canta, una trobada del cant coral

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neix L'Empordà Canta, una trobada del cant coral

Ravalnet

Resum: 

Aquest festival, que tindrà lloc a Torroella de Montgrí del 20 al 22 de maig, reivindica el valor social i cultural d'aquest tipus de cant.

El festival L'Empordà Canta està organitzat pel Cor Anselm Viola i per l'Anella Cultural de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. No es tracta només d'un punt de trobada de les corals catalanes, que reunirà una dotzena de cors i al voltant de 500 cantants, sinó també d'una cita d'aquests amb el gran públic.

Aquest esdeveniment musical oferirà concerts a l'aire lliure i a l'Auditori Teatre Espai Ter, així com tallers dirigits als i les participants i visites guiades a exposicions.

El festival ofereix un gan ventall d'activitats tant per les persones que hi participen com per al públic en general.

L'Empordà Canta començarà el divendres 20 a les 20h a la capella de Sant Antoni amb la presentació de l'exposició "La història del Cor Anselm Viola", que es podrà visitar al llarg de tot el cap de setmana. Seguidament tindrà lloc l'actuació del grup vocal "In crescendo", que va guanyar la segona edició del programa de TV3 "Oh Happy Day".

Pots consultar el programa a partir d'aquest enllaç. Si vols més informació també pots dirigir-te als webs de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'Espai Ter.

Afegeix un comentari nou