Núria Graham i Eduard Gener tanquen el Sonaprop 2016

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Núria Graham i Eduard Gener tanquen el Sonaprop 2016

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El cicle de música llorencenc tancarà la novena edició a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals d’El Vendrell (EMMPAC) el diumenge 17 d’abril (19h) amb el doble concert d’Eduard Gener i Núria Graham.

El diumenge 17 d’abril a les set de la tarda tindrà lloc l’últim concert del Sonaprop, organitzat des d’El Centre de Llorenç del Penedès, a l’escenari de l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals d’El Vendrell.

L’últim espectacle del cicle Sonaprop tindrà format de concert doble, i, com marca el cicle, a curta distància. Obrirà el pianista solsonenc Eduard Gener; el jove soulman presentarà en solitari el disc “Les Avingudes” (RGB Suports, 2015). Com a cap de cartell del cicle, Núria Graham presentarà amb la banda al complet el seu últim treball discogràfic Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015), així com el seu últim single In the cave (El Segell del Primavera, 2016). Com a cap de cartell del cicle, i només amb dinou anys, l'osonenca Núria Graham ha guanyat el Premi Enderrock a Millor Disc en llengua no catalana per Bird Eyes, i la crítica l’ha qualificat com "El diamant en brut més sorprenent del pop català emergent".

“Ens dóna molta satisfacció portar aquest cicle a la capital de la comarca perquè sempre ens hem servit molt del públic comarcal per seguir tenint cada any una programació establerta”

El cicle de música del Sonaprop, organitzat des del teixit associatiu del municipi, pretén acostar alguns dels millors artistes del País al Penedès. “Ens dóna molta satisfacció portar aquest cicle a la capital de la comarca perquè sempre ens hem servit molt del públic comarcal per seguir tenint cada any una programació establerta”, segons un dels organitzadors del cicle, Jordi Sadurní.Totes les entrades del Sonaprop es poden comprar a preus populars de 7€ (socis) i 9€, a www.sonaprop.ppcc.cat i a taquilla el dia del concert, tot i que l’organització adverteix que l’aforament és limitat.

Afegeix un comentari nou