Obertes les inscripcions per al concurs de curts "La mida no importa"

Associació per a Joves Teb
Fotograma d'un curt presentat en una edició anterior del concurs
Fotograma d'un curt presentat en una edició anterior del concurs
Logotip del certamen
Logotip del certamen

Obertes les inscripcions per al concurs de curts "La mida no importa"

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Les obres per poder participar al certamen es podran presentar fins al dia 15 d'octubre.

El Festival Internacional de Curtmetratges "La mida no importa" està organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres, al barri del Raval de Barcelona i l’Associació SLOWCUrT, amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, de Raval Cultural i el MACBA, i tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de gener amb entrada lliure.

Les inscripcions es poden fer mitjançant la plataforma online Festhome creant un compte gratuït i carrregant l’arxiu de vídeo en el format especificat (MP4 amb còdec H264 i bitrate de 1750kbps). En el cas d’obres en versió original en llengua no anglesa s'hauran d'incrustar subtítols en anglès.

Segons els promotors i promotores de la inicaitiva, es tracta d'un "festival cinematogràfic que presenta a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural. Tot això, fotograma a fotograma, projectat al Raval, espectador i protagonista".

L’Associació SLOWCUrT té com a principal objectiu enfortir el coneixement i la difusió de l'art audiovisual, especialment del curtmetratge en tots els seus gèneres. Impulsa la cooperació amb altres associacions, entitats, col·lectius i projectes nacionals i internacionals que comparteixen les mateixes motivacions.

Pots tenir més informació al web del festival.

Afegeix un comentari nou