Obertes les inscripcions del concurs de curtmetratges del Festival Protesta

  • Edició anterior del festival

    Edició anterior del festival - Font: Festival Protesta

  • Logotip de la iniciativa

    Logotip de la iniciativa - Font: Festival Protesta

Fins al dia 15 de maig es podran presentar els treballs per participar al Festival Internacional de Cinema de Crítica Social, que tindrà lloc durant el mes d’octubre.

Les inscripcions per participar al Festival Protesta es poden fer a partir d'aquest enllaç. La iniciativa combina el concurs de curtmetratges amb la projecció de llargmetratges, música en directe, exposicions, xerrades i taules rodones relacionades amb el món audiovisual i la crítica social.

La convocatòria consta de dues categories, que són ficció i documental, i la durada dels curtmetratges que es presentin al concurs no podrà superar els 30 minuts. El comitè de selecció farà una tria dels curts finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor de ficció.

Fins al 14 de setembre no es faran públics els curtmetratges finalistes que es projectaran durant el festival.

Enguany el festival arriba a la seva cinquena edició. Per a celebrar-ho es faran activitats a cinc ciutats diferents, mantenint Vic com a seu, i s’ampliarà el nombre de projeccions de llargmetratges.

El premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros; el premi del públic, amb 500 euros. El 25% de cada premi es destinarà a alguna entitat sense ànim de lucre escollida pel guanyador o guanyadora.

Els premis també inclouen una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer. Per més informació pots consultar les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou