Programa un acte pel Dia de l’Associacionisme Cultural

  • Imatge d'una activitat programada en edicions anteriors

    Activitat d'una edició anterior del Dia de l'Associacionisme Català @FAC - Font: FAC

La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de Catalunya proposa a les entitats programar un acte entre els dies 1 i 3 de juny.

La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de Catalunya convida a totes les entitats a celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) programant actes de l’1 al 3 de juny de 2018: portes obertes, xerrades, exposicions, assajos oberts, concerts, tallers, etc. Per cada acte que es programi, cal omplir el formulari que hom pot trobar a la pàgina del DASC, i l’òrgan de la Generalitat en farà difusió a través dels canals del portal de l’Agenda Cultural del Govern. Les entitats poden fer servir l’etiqueta #DASC2018 per difondre les seves activitats a les xarxes socials.

Es dóna la casuística que, enguany també és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural (AEPC). Totes dues celebracions són perfectament compatibles, i des de la Generalitat s’anima a què tot aquell qui vulgui introduir activitats diferenciades de les del Dia de l’Associacionisme Cultural, que segueixi les indicacions del web específic que s’ha posat a disposició.  

Afegeix un comentari nou