Projecció de dos documentals d'ACNUR al CaixaFòrum de Barcelona

L'exposició temporal "Finestres al món" del Caixafòrum de Barcelona acollirà fins el proper dia 25 de març els documentals Yelda, la noche más larga i Una oportunidad para el deporte, ambdós produïts per l'ACNUR i amb protagonistes refugiats que ens mostren la seva realitat.

Finestres al Món és una mostra de curtmetratges protagonitzats per persones de diferents països del món que afronten amb valentia situacions que sovint són molt adverses. En la seva 6ª programació, l'Obra Social de "la Caixa" projectarà al CaixaFòrum de Barcelona:

“Yelda, la noche más larga”, un documental que narra en primera persona la vida d’en Haroon, un nen afgnès que es troba refugiat a Pakistan amb la seva família. Aquesta es una història que reflecteix la problemàtica de milions d’afganesos i afganeses refugiats a Pakistan i altres països veïns als que van haver de fugir quan esclatà la guerra a Afganistan.

“Una oportunidad para el deporte” presenta la iniciativa esportiva que va liderar un grup de noies somalis refugiades a Dadaab (Kènia) en el marc del projecte “Sports for social Change” que executa l’ACNUR en aquest camp de refugiats. El documental explica la importància de l’esport en la formació dels joves i l’accés de les nenes a l’educació, però també com les tradicions culturals i religioses de la comunitat somali s’oposen a què les joves practiquin esport.

Us convidem a què us apropeu fins al CaixaFòrum per a visionar aquests documentals de forma gratuïta i ens expliqueu quina valoració en feu a través dels nostres canals de Facebook (Catalunya amb ACNUR) i Twitter (@ACNUR_Catalunya)!

Dates: del 13 de febrer al 25 de març
Horari: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h
Lloc: CaixaFòrum de Barcelona
Més info: http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/caixaforum-barcelona/2012gener-abril/finestres-al-mon