Sonaprop 2018

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
Mazoni Font: Mazoni
Mazoni (4 de març, 19h)
Guillem Roma Font: www.guillemroma.com
Guillem Roma (11 de març, 19h)
Riu  Font: riumusica.bandcamp.com
Riu (25, de març, 19h)

Sonaprop 2018

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Mazoni, Guillem Roma i Riu formen el cartell del cicle de música organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès.

Música, proximitat i vins a la vegueria del Penedès. Després de la sonada celebració de la desena edició del Sonaprop l’any passat, aquest 2018 arriba una nova edició del cicle de música organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. L’escenari principal s’ubicarà a la finca Heretat Sabartès (a l’entada del municipi), que acollirà tres concerts durant tres diumenges del mes de març: Mazoni (4 de març, 19h), Guillem Roma (11 de març, 19h) i el grup Riu (25, de març, 19h).

Mazoni, encapçalat per Jaume Pla, de la Bisbal de l'Empordà, presentarà el seu vuitè disc "Carn, os i tot inclòs" (2017), enregistrat en format completament acústic. L’artista osonenc Guillem Roma, amb tres albums editats, aportarà des d’influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis que conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu. I per últim, el cicle conclourà amb el grup Riu, del Baix Llobregat, guanyadors de la IV edició del Concurs Sons de la Mediterrània. Aquesta primavera publicarà el seu quart disc de folk acústic i arrelat a la música tradicional dels Països Catalans.

L’organització continua apostant pel maridatge entre música i vi a cada concert. Les entrades es poden comprar als enllaços que es troben al web del Sonaprop o bé a taquilla.

Afegeix un comentari nou