Sonrisas de Bombay proposa un Sant Jordi Solidari amb roses artesanals

Sonrisas de Bombay
Autor/a: 
Sonrisas de Bombay
 Font:
Font:

Sonrisas de Bombay proposa un Sant Jordi Solidari amb roses artesanals

Autor/a: 
Sonrisas de Bombay
Sonrisas de Bombay

Resum: 

Les roses estan fetes a mà per les dones del projecte SEED de formació ocupacional que l'ONG impulsa a Bombai.

Aquest Sant Jordi Sonrisas de Bombay surt al carrer sota el lema "Són roses, Sonrisas, Són futurs" amb roses elaborades a mà per les dones beneficiàries del projecte de formació ocupacional que l'ONG impulsa a Bombai des de l'any 2012. En aquests anys més de 1.400 dones de les comunitats més desafavorides de Bombai han participat en cursos de formació de diferents disciplines per tal de millorar les seves oportunitats laborals.

El proper 23 d’abril la Fundació estarà present, gràcies a la participació de més de 50 voluntaris i voluntàries, a Barcelona, Sabadell i Tarragona. A més de les roses artesanals, a les seves parades es podran trobar els llibres de Jaume Sanllorente, fundador de l'organització. A Barcelona, l'autor estarà signant llibres entre les 12h i les 14h.

Sanllorente és autor de "La costurera de Dacca" (Espasa) "El poder de las sonrisas" (Conecta), "Somriures de Bombai, el viatge que va canviar el meu destí" (Plataforma), traduït a vuit idiomes amb pròleg de Dominique Lapierre, que actualment arriba en castellà a la vint-i-dosena edició, i de la novel·la "La Canción de la Concubina" (Espasa). També és coautor de "Bombay, más allá de las sonrisas" (Plataforma) i del recent publicat llibre de contes infantils "10 Cuentos 10 Sonrisas" (Beascoa), també ha col·laborat en diversos assaigs.

A la botiga online de Sonrisas de Bombay, els més previsors podran trobar tant els llibres com les roses solidàries i artesanals.

La compra d'aquestes roses i llibres es traduirà en suport a la tasca de l'organització per lluitar conjuntament amb les comunitats dels slums, per un futur amb oportunitats on el respecte als seus drets fonamentals sigui una realitat.

Afegeix un comentari nou