Tot a punt per la IV Mostra de Teatre Juvenil

  • Les seccions juvenils dels grups de teatre de la federació són les protagonistes

    Les seccions juvenils dels grups de teatre de la federació són les protagonistes - Font: ens.cat

  • Cartell de la mostra de 2017 amb la programació

    Cartell de la mostra de 2017 amb la programació - Font: Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Tindrà lloc els dies 17 i 18 de juny a Sant Feliu de Codines, amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi d'experiències i coneixements entre les seccions juvenils dels grups de teatre.

La IV Mostra de Teatre Juvenil, que està organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el grup local Deixalles'81, comptarà amb la participació de 10 grups federats de diferents punts de Catalunya que interpretaran les seves obres i seran també espectadors i espectadores.

La mostra no té un caràcter competitiu, sinó que intenta promoure les relacions entre els components i les components dels diferents grups. Amb aquest objectiu organitza paral·lelament a les actuacions una acampada i activitats de lleure complementàries.

La Mostra de Teatre Juvenil està adreçada a la participació de grups teatrals integrats per joves d'entre 16 i 25 anys.

Aquest esdeveniment començarà el dissabte a les 10 del matí i es tancarà l'endemà a les 8 del vespre. Les representacions teatrals tindran lloc al Centre Cívic La Fonteta i al Casal Cultural Codinenc, amb l'entrada lliure i gratuïta.

Alguns dels grups que participaran a la mostra són el Grup de Teatre La Trapa, el Grup de Teatre La Faixula de Tarragona i Vada Retro Teatre.

Pots consultar la programació sencera al cartell adjunt en aquesta notícia.

Afegeix un comentari nou