1.000.000€ recaptats a elmeugradesorra.org

Autor/a: 
Fundació real dreams
 Font:
Font:

1.000.000€ recaptats a elmeugradesorra.org

Autor/a: 
Fundació real dreams

Resum: 

A través del crowdfunding solidari s'han recaptat 1.000.000 d'euros per a projectes socials. Coincidint amb aquesta fita, s'ha publicat la nova web de www.elmeugradesorra.org 

Elmeugradesorra.org ha aconseguit la xifra màgica d'1.000.000€ recaptats a través del crowdfunding solidari. Pionera a l'estat, des de la seva creació al setembre del 2009 s'ha aconseguir aquesta impactant xifra a través de microdonatius.

Milers de persones han creat un repte solidari i han aconseguit fons per la seva causa social. Més de 680 ONG s'hi han registrat, i s'han fet més 18.000 donatius online.

El que al 2009 era només un somni de la Fundació real dreams, s'ha fet realitat. Elmeugradesorra.org és una plataforma de crowdfunding solidari consolidada i reconeguda.

Coincidint amb aquesta xifra màgica, la setmana passada es va publicar la nova web de elmeugradesorra.org, més propera als usuaris, àgil, dinàmica i integrada a les xarxes socials per facilitar les donacions i augmentar la viralitat dels reptes solidaris.

Si una persona vol crear un repte solidari, entrant a www.elmeugradesorra.org podrà ajudar auna ONG en qüestió de minuts. Després, es tracta de compartir la iniciativa amb els amics, familiars, companys de feina... i junts, recaptat fons per una bona causa.

Afegeix un comentari nou