Ajuts per a projectes d’empresa social que lluitin contra l’atur juvenil

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuts per a projectes d’empresa social que lluitin contra l’atur juvenil

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

El laboratori de l’empresa social de Social Business City ofereix assessorament expert a les entitats de Barcelona que es presentin fins l’1 d’abril.

Una de cada tres persones de la ciutat de Barcelona està a l’atur. “Les dades avalen la necessitat de lluitar contra l’atur juvenil”, apunten des del laboratori de l’empresa social de Social Business City, de Barcelona.

L’entitat oferirà assessorament expert a les empreses socials i entitats que presentin un projecte contra l’atur juvenil. Les persones interessades poden inscriure’s-hi fins l’1 d’abril.

Social Business City vol oferir un acompanyament intensiu en el disseny del model de negoci i prototipatge de les iniciatives que treballin per acabar amb la xacra de la desocupació del jovent.

El laboratori oferirà a les entitats participants un espai de treball intensiu on generar idees i comptarà amb tallers formatius, assessorament individual i grupal, experimentació i prototipatge.

Les sessions tindran lloc al CaixaFòrum de Barcelona, al carrer Francesc Ferrer i Guàrdia, de 16h a 19h. Tot i que els tallers ja van començar a finals del 2016, les empreses encara poden unir-se al programa.

La propera sessió serà grupal i es farà el 6 de març. Tractarà sobre ‘feed-backs’ i metodologies de prototipatge. L’últim acte del projecte es farà a l’octubre, quan es realitzarà un test de mercat del producte o servei davant del públic potencial. Per a més informació, podeu consultar el programa complet.

L’activitat s’adreça a tothom qui vulgui emprendre un projecte empresarial social en contra l’atur juvenil a Barcelona ciutat o a l’àrea metropolitana.

Per inscriure’s-hi, cal omplir un formulari, i per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a sbcbarcelona@sbcbarcelona.org.

Afegeix un comentari nou