Barcelona acollirà el primer Congrés Europeu d'Economia Circular

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Barcelona acollirà el primer Congrés Europeu d'Economia Circular

Ravalnet

Resum: 

Tindrà lloc del 15 al 17 de novembre al recinte firal de Gran Via i servirà com a plataforma de debat i col·laboració entre els governs, les indústries, les organitzacions i la ciutadania.

El Congrés Europeu d'Economia Circular, que es celebrarà conjuntament amb Smart City Expo World Congress, vol impulsar un nou model econòmic basat en el reciclatge, de tal manera que els recursos, els components i els productes mantinguin en tot moment el seu valor. És una alternativa al model linial d'extreure-utilitzar-llençar.

Una seixantena d'experts i expertes internacionals debatran sobre la necessitat urgent d'adoptar aquest model. Es tracta de l'eix del Pla d'Acció de la Unió Europea de 2015, que compta amb el suport de nombrosos països i regions de tot el món.

El congrés és un punt de trobada que ha de permetre redissenyar les relacions a nivell de governança i de negocis.

Hi haurà 10 panells de debat on es tractaran temes relacionats amb l'urbanisme, la indústria, el finançament, els models de negoci i de relació amb el client. També es faran ponències de la mà de personatges destacats que juguen un paper clau en la posada en pràctica i la difusió de l'economia circular.

El Congrés Europeu d'Economia Circular compta com a convidada especial amb Dama Ellen MacArthur, creadora de la fundació que porta el seu nom i que promou la transició cap a aquest model econòmic a nivell global.

Afegeix un comentari nou