Benestar Social subvencionarà 193 projectes per a la lluita contra la pobresa

  • Font: Web Ajuntament de Sant Quirze del Vallés

    Font: Web Ajuntament de Sant Quirze del Vallés

El Departament de Benestar i Família destinarà 5 milions d’euros a les 153 entitats beneficiàries de la convocatòria extraordinària de subvencions del darrer mes de març.

El Departament de Benestar Social i Família va obrir convocatòria extraordinària el passat mes de març per a entitats d’acció social d’arreu de Catalunya.

Ara, ja resolta la convocatòria, aquesta subvenció finançarà 193 projecte per a la lluita contra la pobresa i per afavorir la inclusió social dels col·lectius més vulnerables.

Les línies d’actuació dels projectes que es subvencionaran són:

  • Línia A: 41 projectes per atendre necessitats bàsiques como alimentació o higiene.
  • Línia B: 50 projectes adreçats a persones sense llar per recuperar la seva autonomia personal i els vincles socials.
  • Línia C: 51 projectes per evitar l’exclusió social de persones que es troben en situació de pobresa a conseqüència de l’actual crisi econòmica.
  • Línia D: 51 projectes per combatre la pobresa infantil.

 

A banda, el Departament de Benestar Social i Família ha destinat 150 milions per combatre la pobresa i l’exclusió social, xifra que significa un 3,5% més respecte l’any anterior.

Durant l’any 2012, el Govern català ha destinat 400 milions d’euros per a la lluita contra la pobresa i per afavorir la inclusió social de les persones que es troben al llindar d la pobresa. 

Afegeix un comentari nou