Calendari solidari dels Mossos d'Esquadra a benefici de FAFAC

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Calendari solidari dels Mossos d'Esquadra a benefici de FAFAC

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Els Mossos d'Esquadra tornen a col·laborar amb la Federació d'Associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de Catalunya amb un calendari solidari per captar fons per aquesta entitat.

Per quart any consecutiu els Mossos d'Esquadra realitzen un calendari amb catorze fotografies per donar suport a la Federació d'Associacions de familiars de malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC).

El preu del calendari és de 10 euros i es pot trobar en format de paret i de sobretaula. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a les associacions que es dediquen a combatre l'Alzheimer.

Les fotografies s'han pres a diferents llocs de Catalunya i participen persones vinculades amb l'entitat (afectades i afectats per la malaltia, familiars, treballadors i treballadores) i integrants del cos dels Mossos d'Esquadra.

A totes les fotos es fa la salutació amb dos dits, a l'estil policial, que a més d'al·ludir la salutació policial ens transmet a la ment, als pensaments i al record.

D'ençà que els Mossos d'Esquadra participen en aquesta iniciativa s'han recaptat 175.610 euros. A la primera edició es van recollir 48.700 euros a favor de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), i a la resta d'edicions els fons recaptats es van lliurar a la FAFAC.

L'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa, que segons dades del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya, es calcula que a Catalunya afecta un 9,6% de les persones de més de 70 anys.

Comentaris

Levitra 5 Mg Usato Amoxil 875mg cheapest cialis 20mg Kamagra En Andalucia Impetigo Amoxicillin

Afegeix un comentari nou