Comença el termini de la presentació de les declaracions trimestrals

  • Imatge declaracions i bitllets

    Imatge declaracions i bitllets

El proper dilluns comença el termini de la presentació de les declaracions tributàries corresponents al tercer trimestre. 

 

Les entitats obligades a presentar declaracions tributàries a Hisenda, corresponents al tercer trimestre, han de tenir en compte que el termini finalitza el proper 20 d’octubre.  

Les declaracions més freqüents que es presenten a Hisenda són:

IRPF:

·         Model 111 - Declaració d’ingrés de retencions i ingressos a compte de l’IRPF d’ús obligatori per liquidar les retencions efectuades a professionals autònoms, a treballadors, a col·laboradors, a treballadors laborals, a premis i a beques.

·         Model 115 - Declaració d’ingressos i retencions a compte per les rendes d’arrendaments d’immobles, és a dir, totes les entitats que paguin un lloguer.

·         Model 123 - Declaració de retencions de l’IRPF o impost de societats sobre pagaments d'interessos de préstecs o altres rendiments sobre el capital.

·         Model 216 – Declaracions de retencions sobre pagament d'imports a determinades persones físiques, empreses o entitats considerades No Residents a Espanya a efectes fiscals.

IVA:

·         Model 303 – Declaració trimestral de l’autoliquidació de l’IVA.

·         Model 349 - Declaració informativa de les operacions de compres o vendes de béns i/o serveis efectuades entre entitats o empreses subjectes a IVAque estiguin inscrites al Registre d'Operadors Intracomunitaris d'Hisenda.

IMPOST DE SOCIETATS:

·         Model 202 – Declaració a presentar només en el cas de que l'entitat hagi presentat Impost de Societats, i que a més aquest hagi sortit positiu (llevat d'algunes excepcions).

Les entitats que domiciliïn els seus impostos, han de tenir en compte que el termini finalitza el 15 d’octubre

Per a qualsevol dubte sobre aquests i altres models, podeu adreçar-vos als serveis d’assessorament econòmic de Xarxanet trucant al 902 267 267 o bé escrivint a economic@xarxanet.org.

 

Afegeix un comentari nou