Convocats els Premis Aracoop als millors treballs universitaris sobre economia social i tercer sector

Suport Associatiu
 Font: Aracoop
Font: Aracoop
 Font: Aracoop
Font: Aracoop

Convocats els Premis Aracoop als millors treballs universitaris sobre economia social i tercer sector

Suport Associatiu

Resum: 

Hi poden participar les persones que hagin presentat un treball de fi de grau o de màster en una universitat catalana durant el curs 2016-17. El termini es tancarà el 25 de setembre.

La iniciativa, organitzada per Aracoop conjuntament amb la xarxa Yunus Social Business Center a Barcelona, integrada per vuit universitats catalanes, vol promoure l’especialització d’estudiants en els àmbits de tercer sector, cooperativisme i economia social i incentivar personal acadèmic que vulgui aprofundir en aquestes temàtiques.

Els Premis Aracoop estan oberts a l’alumnat que durant el curs 2016-17 hagi elaborat un treball original de fi de grau o de màster sobre les àrees esmentades i hagi obtingut una puntuació superior o igual a 7 sobre 10.

S’atorgaran un total de cinc guardons: dos primers premis al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball de Final de Màster, dotats amb 1.500 euros cadascun; dos segons premis al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball de Final de Màster, que rebran 1.000 euros cadascun; i un premi especial per destacar l’estudi de final de grau o de màster que contribueixi a promocionar l’economia social, guardonat amb 1.800 euros .
Si es vol optar al premi, cal enviar la documentació necessària fins el 25 de setembre del 2017 inclòs al correu premis@sbcbarcelona.org.

Afegeix un comentari nou