Convocats els Premis Aracoop als millors treballs universitaris sobre economia social i tercer sector

Suport Associatiu
Els Premis Aracoop estan oberts fins el 20 de setembre del 2017.
Logotip del programa Aracoop

Convocats els Premis Aracoop als millors treballs universitaris sobre economia social i tercer sector

Suport Associatiu

Resum: 

Hi poden participar les persones que hagin presentat un treball de fi de grau o de màster en una universitat catalana durant el curs 2016-17. El termini es tancarà el 25 de setembre.

La iniciativa, organitzada per Aracoop conjuntament amb la xarxa Yunus Social Business Center a Barcelona, integrada per vuit universitats catalanes, vol promoure l’especialització d’estudiants en els àmbits de tercer sector, cooperativisme i economia social i incentivar personal acadèmic que vulgui aprofundir en aquestes temàtiques.

Els Premis Aracoop estan oberts a l’alumnat que durant el curs 2016-17 hagi elaborat un treball original de fi de grau o de màster sobre les àrees esmentades i hagi obtingut una puntuació superior o igual a 7 sobre 10.

S’atorgaran un total de cinc guardons: dos primers premis al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball de Final de Màster, dotats amb 1.500 euros cadascun; dos segons premis al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball de Final de Màster, que rebran 1.000 euros cadascun; i un premi especial per destacar l’estudi de final de grau o de màster que contribueixi a promocionar l’economia social, guardonat amb 1.800 euros .
Si es vol optar al premi, cal enviar la documentació necessària fins el 25 de setembre del 2017 inclòs al correu premis@sbcbarcelona.org.