El programa #CreditBadalona crea més de 40 llocs de feina

  • Fotografia de la presentació dels 14 projectes escollits pel programa

    Fotografia de la presentació dels 14 projectes escollits pel programa - Font: Ajuntament de Badalona

  • Logotip d'Acció Solidària Contra l'Atur

    Logotip d'Acció Solidària Contra l'Atur - Font: ASCA

Acció Solidària Contra l’Atur i l’Ajuntament de Badalona han destinat 270.000 euros a microcrèdits sense interessos per a una quinzena de projectes. 

El programa #CreditBadalona, que finança empreses i entitats per generar ocupació a Badalona, ha concedit microcrèdits a 14 projectes de la ciutat. La iniciativa està impulsada per l’Ajuntament i amb la col·laboració de la fundació Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA).

#CreditBadalona compta amb un pressupost de 270.000 euros, destinats a microcrèdits sense interessos per a projectes que acaben d’engegar o que ja existeixen però necessiten un impuls extra. Amb la quinzena d’ajuts a interès zero concedits fins ara, es crearan més de 40 llocs de feina, segons expliquen des d’ASCA.

Els projectes escollits, d’entre la trentena que es van presentar, van rebre la bona notícia el 28 de novembre, en un acte de presentació en què van assistir l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i Oriol Romances, president d’ASCA.

“Ha estat un goig poder treballar a Badalona. És una experiència que volem repetir”, va dir Romances. Sabater, per la seva banda, va considerar la iniciativa una manera d’aconseguir “una ciutat més justa i inclusiva més enllà de la imprescindible creació d’ocupació”. 

Afegeix un comentari nou