En marxa els projectes finançats per la Marató de la Pobresa

  • Logotip Marató Pobresa

    Logotip Marató Pobresa

La Marató per la lluita contra la pobresa va recaptar 4,5 milions d’euros i va seleccionar 40 projectes entre 75 entitats. Alguns d’aquests programes ja han començat a executar-se.  

El passat mes de juliol la Fundació La Marató de TV3 va repartir la recaptació de La Marató per la lluita contra la pobresa entre les 75 entitats seleccionades per portar a terme 40 projectes, dels quals 10 seran coordinats entre diferents entitats.

Ara, algunes d’aquestes entitats ja han començat a engegar els seus projectes amb el finançament de La Maratò per la pobresa.

Un dels quaranta projectes seleccionats que ja s’ha començat a executar, és el de l’Aliança Litoral per l’Ocupació Jove (ALOjove) impulsat per la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS)amb l'objectiu de millorar la qualitat sociolaboral de 500 joves de 16 a 30 anys de la zona metropolitana de Barcelona, les Terres de l'Ebre i Girona.

L’import destinat per a aquest projecte és de 196.000 euros i s'inscriu dins de la linia d'actuació d’Inserció sociolaboral.

Els imports aportats gràcies a la Marató per cada línia són:

  • Assistència: 1.128.825 €
  • Habitatge: 1.056.320 €
  • Infància: 1.212.221 €
  • Inserció sociolaboral: 1.116.710 €

 

Per a més informació sobre els projectes seleccionats per la Fundació de TV3 consulteu el aquest enllaç

 

 

Afegeix un comentari nou