Forma’t en “Gestió econòmica financera d’entitats no lucratives”

  • Imarge UOC

    Imarge UOC

  • Logotip Creu Roja

    Logotip Creu Roja

Donat que cada cop són més els professionals que treballen al sector social, la Universitat Oberta de Catalunya ha creat una especialització en Gestió econòmica financera d’entitats no lucratives, ja que el món associatiu es gestiona de forma diferent que l’empresa privada convencional. 

Sota la direcció d’un professorat expert en el sector associatiu, la UOC ha posat a l’abast de les persones que tinguin ganes d’aprofundir en el món de la Gestió de les entitats no lucratives una especialització via online.

Aquesta especialització començarà el 17 d’octubre de 2012, amb una durada de 6 mesos. A través de la seva pàgina Web ja es pot sol·licitar la matrícula.

Aquesta formació va adreçada a persones que es dediquen o tenen com a objectiu dedicar-se a aquest sector.  L’alumnat adquirirà coneixements específics per gestionar el marc econòmic de les entitats del tercer sector ja que avui dia és un dels aspectes que més preocupa a les organitzacions.

Aquest curs està dividit en tres blocs diferents:

  • Marc jurídic.
  • Fiscalitat en les entitats no lucratives
  • Gestió econòmicofinancera: fonts de finançament, captació de fons i responsabilitat social i empresarial.

 

Els alumnes que siguin socis, voluntaris o treballadors de la Creu Roja podran gaudir d’un 15% de descompte en el curs, gràcies a la col·laboració de l'entitat en aquest projecte educatiu.

Comentaris

Informació del curs, detall del temari, forma de reaizar el curs, presencial o internet i preus. Atentament

Afegeix un comentari nou