Fundesplai organitza el 3r sopar solidari amb la xef Ada Parellada

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Ada Parellada és la xef encarregada d'el·laborar el menú. Font: Fundesplai. Font: Font: Fundesplai.
Ada Parellada és la xef encarregada d'el·laborar el menú. Font: Fundesplai.
Aquest sopar vol lluitar contra les desigualtats dels infants i donar els recursos necessaris perquè tots estiguin en les mateixes igualtats. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash
Aquest sopar vol lluitar contra les desigualtats dels infants i donar els recursos necessaris perquè tots estiguin en les mateixes igualtats. Font: Unsplash.

Fundesplai organitza el 3r sopar solidari amb la xef Ada Parellada

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Un sopar a favor de la infància, que lluita contra les injustícies que pateixen els infants.

El proper dilluns 10 de desembre a les 20.30 h, Fundesplai organitza el ‘3r Sopar Solidari a favor de la infància’.

El donatiu del sopar és de 100€ i té importants avantatges fiscals, ja que es pot recuperar fins al 90% de la donació a través de la declaració de la renta.

El menú del sopar ha estat dissenyat per la xef Ada Parellada. Parellada és una cuinera reconeguda per dirigir el restaurant barcelonès Semproniana i escriure llibres com ‘Per fer la truita, cal batre els ous’ o ‘Com fet a casa’.

Aquesta cuinera ja ha col·laborat en més esdeveniments solidaris, com el taller ‘Cuinar i menjar per una bona causa’, que donava suport a la fundació Vicente Ferrer.

Aquest cop, la xef dona suport al sopar solidari de Fundesplai amb l’objectiu de recaptar diners a favor de la infància.

La crisi afecta greument la igualtat d’oportunitats en l’accés dels infants al menjador escolar, a les colònies i a recursos de lleure i reforç escolar. Aquestes desigualtats, juntament amb la manca de recursos repercuteixen directament en la salut, el creixement i la felicitat dels infants.

Aquest sopar vol lluitar contra aquestes desigualtats i donar els recursos necessaris perquè tots els infants estiguin en les mateixes igualtats.

Per assistir al sopar i fer les donacions cal emplenar el formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou