Ja està disponible el Baròmetre de les cooperatives

Colectic
Logo del Baròmetre
Aquest document aporta una informació molt valuosa al món del cooperativisme

Ja està disponible el Baròmetre de les cooperatives

Colectic

Resum: 

Es tracta d'una eina que ajuda a entendre el dia a dia de les cooperatives, així com el seu context, i que va ja per la seva cinquena edició.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha presentat el 'Baròmetre cooperatiu amb valor social', que ha estat elaborat a partir d’una enquesta amb preguntes tretes de l’eina de càlcul del valor social de les cooperatives.

S'hi han recollit i actualitzat dades molt diverses, com ara composició de les societats, facturació, necessitats financeres o innovació de les cooperatives que integren la Federació.

Entre les conclusions a què es pot arribar a partir d'aquest document s'ha pogut comprovar que les cooperatives continuen apostant per la paritat, la participació, la formació i la cooperació entre elles. També que el 2017 van augmentar la seva facturació globalment, així com la seva capacitat per a crear ocupació.

Les conclusions de l'estudi ajuden a detectar canvis i tendències al sector del cooperativisme i també a dissenyar programes i accions específiques a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Per a ampliar informació consulta el 'Baròmetre cooperatiu amb valor social'.

Afegeix un comentari nou