La Fundació Formació i Treball i la cooperativa TMDC reben els Premis Piñol 2017

Suport Associatiu
La Fundació Formació i Treball ha estat reconeguda pels seus 25 anys contribuint a la inserció de persones en risc d'exclusió.
La cooperativa Taller de Materialización y Desarrollo de Conceptos ha estat premiat en la modalitat d’Iniciativa més innovadora.

La Fundació Formació i Treball i la cooperativa TMDC reben els Premis Piñol 2017

Suport Associatiu

Resum: 

Des de fa 20 anys, Acció Solidària contra l’Atur concedeix aquests guardons per visibilitzar i reconèixer la tasca d’entitats que treballen per a la inserció laboral i social de col·lectius en situació d’exclusió.

Enguany, el Premi Piñol a la Millor Trajectòria 2017 s’ha atorgat a la Fundació Formació i Treball que des de fa 25 anys forma i insereix persones en risc d’exclusió. Aquesta entitat, fundada per Càritas de Barcelona, ha anat generant durant tot aquest temps diversos projectes i organitzacions com Roba Amiga, Botiga Amiga, Bugaderia Amiga i Neteja Amiga, entre d’altres.

Durant l’any 2016, Fundació Formació i Treball va insertar un total de 1.085 persones, de les quals 292 en empreses d’inserció pròpies i 693 en empreses ordinàries.

D'altra banda, el Premi a la Innovació 2017 l’ha guanyat la cooperativa Taller de Materialización y Desarrollo de Conceptos-TMDC, posada en marxa el 2016 al Poblenou de Barcelona per tres joves emprenedors.

Aquesta iniciativa es basa en el coworking i pretén facilitar l’accés a un espai-taller i a eines de fusteria, impressores 3D, talladores làser, etc. a professionals que comencen o que necessiten en alguns moments aquests materials per fabricar els seus productes.

Acció Solidària contra l’Atur ha dotat tots dos premis amb 10.000 euros cadascun. En l’edició d’enguany, s’hi han presentat un total de 26 projectes , 15 dels quals ho han fet a la modalitat de Millor Trajectòria i 11 a la d’Iniciativa més innovadora.

Afegeix un comentari nou