L'economia social estarà present al Bizbarcelona

Ravalnet

L'economia social estarà present al Bizbarcelona

Ravalnet

Resum: 

El Saló de les pimes i l'emprenedoria comptarà amb un espai dedicat al cooperativisme i altres models econòmics socials i solidaris.

BizEconomiaSocial és la nova àrea que, juntament amb Bizpimes i Bizemprèn, formarà part de Bizbarcelona. Aquest espai de trobada i exposició està organitzat per Barcelona Activa i s'ha convertit en una referència per a milers de pimes i persones emprenedores amb idees i projectes de negoci.

El certamen tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc. Té com a objectiu promoure que les pimes i les persones emprenedores o que treballen com a autònomes puguin trobar totes les solucions per fer créixer els seus negocis, així com crear nous i millors llocs de treball. És doncs una plataforma de dinamització econòmica i de generació d'ocupació.

Bizbarcelona vol donar enguany una empenta a les economies que promouen un altre model socioeconòmic, com ara les cooperatives, amb la voluntat de convertir el saló en un espai més plural donant veu a les economies transformadores.

Donarà a conèixer propostes i iniciatives relacionades amb l'economia social i solidària, l'emprenedoria col·lectiva, el cooperativisme, l'economia del bé comú, l'economia col·laborativa, les economies comunitàries i l'economia social d'inserció laboral.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya tindrà un stand al BizBarcelona i promourà activitats de foment del cooperativisme.

Afegeix un comentari nou
0