Més de 730.000 euros recaptats en la Trailwalker de Girona

Suport Associatiu - Econòmic
La cursa consistia en 100 quilòmetres des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Font: Toni Galitó
Més de 2.000 persones van córrer en la setena edició de la cursa solidària. Font: Toni Galitó

Més de 730.000 euros recaptats en la Trailwalker de Girona

Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Un total de 354 equips han participat a la cursa de 100 quilòmetres que organitza cada any Oxfam Intermón per contribuir a la lluita contra la pobresa.

La setena edició de la cursa Oxfam Trailwalker de Girona ha recaptat més de 730.000 euros a partir de les aportacions de les més de 2.000 persones que hi van participar aquest cap de setmana i de la resta de ciutadania que ha donat suport econòmicament a algun dels 534 equips inscrits. Els diners es destinaran a la lluita contra la pobresa i a facilitar l’accés a l’aigua en països com el Txad o Etiòpia, segons ha informat Oxfam Intermón.

La prova, no competitiva i amb el nom d'“Els meus quilòmetres canvien vides”, consistia a cobrir els 100 quilòmetres que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols amb l’objectiu que cadascun dels equips apuntats recaptessin el màxim de diners per col·laborar amb els projectes de construcció i rehabilitació de pous i sistemes de distribució d’aigua, una iniciativa que desenvolupa Oxfam perquè les persones puguin beure, cuinar i cuidar la seva higiene personal i domèstica.

Però la recaptació no s’atura aquí, perquè la Trailwalker continua. La prova de Girona va ser la primera, i la seguirà una altra a Euskadi, el 20 i el 21 de maig, i una última a Madrid, entre el 3 i el 4 de juny.

Afegeix un comentari nou