Neix una comissió d’afectats per Endesa a Girona

Suport Associatiu - Econòmic
Autor: 
Júlia Hinojo
Logotip de l'empresa Endesa
Logotip de l'empresa Endesa
La plataforma aplega tant professionals com entitats i empreses
La plataforma aplega tant professionals com entitats i empreses

Neix una comissió d’afectats per Endesa a Girona

Autor: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

La plataforma, formada per professionals i una trentena d’associacions, demana agilitzar les vies de comunicació i un telèfon gratuït per a les persones usuàries, entre d’altres mesures.

Canals de comunicació poc eficients, falta d’atenció personalitzada i manca de coordinació són només alguns dels problemes que pateix diàriament el sector de la construcció. Per fer pressió, s’ha creat la Comissió d’Afectats per Endesa a Girona formada per les patronals, enginyers/es i arquitectes.

La plataforma neix per afavorir l’interès general de la societat, tant per als i les professionals i les empreses com per a les persones usuàries, especialment de la demarcació gironina. “Volem poder solucionar de manera ràpida i eficient les incidències que puguin sorgir en la tramitació dels expedients i en el servei donat. Volem fer d’altaveu de la pèrdua de competitivitat i dels costos que representen per a la societat i les empreses”, expliquen en un comunicat membres de la comissió.

La queixa principal per part de la plataforma és la manca d’informació de les causes que provoquen l’aturada de les operacions, en general per la “mala comunicació interna”. L’escrit es queixa que l’empresa compta amb poc personal qualificat, sense capacitat de resoldre incidències.

També lamenten “la dràstica reducció de personal que des de fa uns anys afecta molt al servei, que s’ha empitjorat amb el pas del temps”, diu el document.

La plataforma demana trobar una forma de comunicació àgil que permeti treballar correctament. “Que les respostes a una incidència arribin com a màxim en 48 hores una vegada comunicat el problema i que es disposi d’un telèfon gratuït com a empresa de servei, no un 902”, proposa el comunicat.

La Comissió d’Afectats per Endesa representa més de 2.000 enginyers/es, 800 arquitectes, 900 aparelladors i arquitectes tècnics. En total, més de 16.700 empreses i autònoms/es i una trentena d’associacions.

Afegeix un comentari nou
0