Oberta la vuitena edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa

  • Els Premis a la Ciutadania Compromesa, convocats per Fundació Esplai, arriben enguany a la vuitena edició.

    Els Premis a la Ciutadania Compromesa, convocats per Fundació Esplai, arriben enguany a la vuitena edició. - Font: Fundació Esplai

  • Persones premiades a la convocatòria 2016.

    Persones premiades a la convocatòria 2016. - Font: Fundació Esplai

Aquest guardó, convocat per Fundació Esplai, vol reconèixer persones voluntàries que destaquen per la seva tasca en causes socials. Les convocatòries poden presentar-s’hi fins el 15 de setembre.

Els Premis Fundació Esplai a la Ciutadania Compromesa es concedeixen en tres categories: Impuls al tercer sector, Acció socioeducativa i Treball per a l’e-inclusió.

Amb aquest guardó, Fundació Esplai pretén donar visibilitat a voluntaris i voluntàries que per la seva trajectòria poden servir d’inspiració i, alhora, donar a conèixer iniciatives que poden motivar altres organitzacions i persones.  

Als premis poden optar persones físiques que visquin a l’estat espanyol i les candidatures han de presentar-les tant entitats com persones individuals que no siguin els mateixos candidats o candidates. Les propostes han d’enviar-se a ealiaga@fundacionesplai.org fins el 15 de setembre.

Els premis es lliuraran el 19 de novembre a Madrid en el marc del Fòrum17 de Fundació Esplai.
 

 

Afegeix un comentari nou