Publicat el vídeo de la quarta edició de Giving Tuesday

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
El Giving Tuesday és un moviment global solidari que ja compleix quatre anys al país.
El Giving Tuesday és un moviment global solidari que ja compleix quatre anys al país. Font: Giving Tuesday

Publicat el vídeo de la quarta edició de Giving Tuesday

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Es tracta d'un moviment global que ha impulsat moltes persones arreu del món a tirar endavant projectes solidaris.

'I si aquest 27 de novembre unim al món per a un mateix propòsit?' Aquest és el lema amb què obre el vídeo promocional de Giving Tuesday 2018. La quarta edició de la iniciativa pretén continuar expandint la solidaritat.


Hi ha moltes maneres de col·laborar per a la causa. Per exemple, es pot donar temps o diners a diversos projectes socials que ja s’han sumat a la plataforma. S’hi pot participar com a entitat o com a particular.

També hi ha l’opció d’afegir projectes nous, engegant una acció solidària amb amics/amigues, familiars o companys/es de feina. Només cal registrar-te al web i crear la iniciativa.

Una altra manera de posar el teu granet de sorra és participant en algun esdeveniment solidari amb motiu del Giving Tuesday. Al portal hi ha una secció en què s’expliquen altres maneres de col·laborar amb la iniciativa.

Giving Tuesday va arribar a l’Estat espanyol el 2015. Va aconseguir un total de 405.000 euros, que es van destinar a més de 260 projectes socials. A més, gairebé un miler de persones van donar sang per primera vegada.

Afegeix un comentari nou