A Sant Jordi fes un gest per l’ELA!

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

A Sant Jordi fes un gest per l’ELA!

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

La Fundació Miquel Valls posa en marxa la campanya “Aquest Sant Jordi, fes un gest per l’ELA” per recaptar fons durant la Diada de Sant Jordi, amb la venda de llibres i punts de llibres solidaris.

L’any 2006 es va crear la Fundació Miquel Valls, amb l’objectiu de donar suport i assessorament als afectats d’ELA(esclerosi lateral amiotròfica) i als seus familiars.

Aquest any durant la Diada de Sant Jordi la Fundació Miquel Valls, posarà una parada a la Rambla Santa Mònica de Barcelona per donar impuls a la campanya “Aquest Sant Jordi, fes un gest per l’ELA” amb la finalitat de recaptar fons que es destinaran als projectes de l’entitat.

La Fundació Miquel Valls posarà a l’abast de tothom la venda de punts de llibres solidaris i llibres relacionats amb la implicació social i amb l’ELA. A més, hi haurà publicacions infantils referent a la temàtica de com influeix als infants el fet que un esser pròxim a ell estigui afectat per una greu malaltia.

El donatiu mínim que s’aportarà serà d’1 euro per cada punt de llibre, i el preu dels llibres variarà segons la publicació.

D’altra banda, el proper 22 d’abril es celebrarà la 18ª Marxa de Sant Jordi, esdeveniment esportiu anual que organitza entre d’altres la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró.

La UEC destinarà un euro a la Fundació Miquel Valls, per cadascuna de les inscripcions a la Marxa de Sant Jordi 2012. Amb aquest gest el centre excursionista col·labora amb l’entitat perquè aquesta segueixi portant a terme les seves accions socials.

Afegeix un comentari nou