Unes festes de Gràcia més solidàries que mai

  • Logotip Càrites

    Logotip Càrites

  • Logotip EMVIPI

    Logotip EMVIPI

Enguany la Festa Major del barri de Gràcia de Barcelona tindrà un accent solidari, ja que ara més que mai es necessita l’ajuda de tothom. 

Les Festes de Gràcia tindran lloc del 15 al 21 d’agost. A la Plaça Revolució s’ubicarà el punt d’informació de les entitats solidàries de Gràcia per donar a conèixer la feina humanitària que realitza el barri. Durant les festes s’organitzaran a la mateix plaça tot tipus d’actes de caire solidari per tal de sensibilitzar els visitants.

Dues entitats recaptaran recursos per pal·liar la situació dels més desfavorits a la ciutat de Barcelona. D’una banda, Càrites posarà a l’abast de tothom polseres solidàries sota el lema “Festa amb cor”, que es vendran als 18 carrers guarnits. Aquestes polseres tindran un preu de 2 euros i els beneficis que obtinguin aniran destinats als projectes socials de l’entitat.

D’alta branda, la Fundació EMVIPI, amb l’ajuda del Bàsquet Català, posarà a la mateixa Plaça Revolució la “Cistella Solidària”. Els diners i la roba que recaptin s'utilitzaran per ajudar els col·lectius més vulnerables de la ciutat. A més, les persones que encertin cistelles podran guanyar diversos premis relacionats amb el bàsquet.

Finalment, dins la programació solidària, la gent podrà gaudir de diversos tallers i activitats. Cada dia la festa tindrà una temàtica diferent relacionada amb una realitat social: les persones sense sostre, la gent gran, la infància i adolescència, les famílies, la pobresa i la violència de gènere.

Més informació.

Afegeix un comentari nou