"We own it", una campanya europea per acostar el món de les cooperatives a la gent jove

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

"We own it", una campanya europea per acostar el món de les cooperatives a la gent jove

Ravalnet

Resum: 

Amb la iniciativa es vol sensibilitzar i engrescar aquesta part de la població a "satisfer les seves necessitats i aspiracions d'ocupació al mateix temps que contribueix a millorar la societat".

L'organització de cooperatives industrials i de serveis (CICOPA) és la promotora de "We own it!", que podríem traduir com "és nostre/som propietaris".

Aquesta campanya té com a objectiu inspirar la joventut a crear cooperatives, entre les quals es troben les d'iniciativa social. Per tal d'aconseguir-ho, CICOPA publicarà cada mes al seu web una història de joves cooperativistes.

En el marc de "We own it!" també es farà un estudi sobre emprenedoria cooperativa juvenil que inclourà "les tendències a nivell mundial entre els joves en l'establiment i participació en cooperatives de treball, socials i de productors".

La campanya compta amb el finançament d'aportacions d'arreu del món i ha aconseguit ja 32.400 euros de 22 organitzacions i particulars. Per aconseguir l'objectiu d'arribar als 70.000 euros ha posat en marxa un sistema de donatius. A més, CICOPA convida les organitzacions a crear continguts per a la campanya, així com a donar-li difusió.

L'any 2015 ja va realitzar conjuntament amb la cooperativa britànica AltGen el vídeo sobre experiències juvenils "Treballant junts per un futur cooperatiu", subtitulat en anglès:

Afegeix un comentari nou