Mobile social congress

El MSC i el SobTec busquen l'apoderament col·lectiu en l'àmbit tecnològic

news-iconNotícia > Informàtic

Sobirania tecnològica, davant el Mobile World Congress

Quan Barcelona esdevé capital mundial de la tecnologia mòbil, diverses entitats es mobilitzen per reivindicar la tecnologia social i l'apoderament col·lectiu, amb el Congrés de Sobirania Tecnològica i el Mobile Social Congress.

news-iconNotícia > Informàtic

El Mobile Social Congress reflexionarà sobre un model electrònic just

Tindrà lloc el 27 i 28 de febrer, al Pati Manning, Barcelona. El programa inclou taules rodones, entrevistes i tallers sobre sobirania tecnològica i els drets humans en la cadena de subministrament de l’electrònica.

Social media. Font: geralt (Pixabay)

news-iconNotícia > Informàtic

5 bones pràctiques d'entitats a les xarxes socials

Moltes entitats estan a les xarxes i incorporen noves eines i estratègies per millorar la comunicació. Diades castelleres per Facebook Live, infografies per explicar les seves causes, hashtags que són trending topic... us n'expliquem algunes!

news-iconNotícia > Informàtic

3 alternatives ètiques al Mobile World Congress

Durant els dies que se celebrarà el Mobile World Congress, hi haurà alternatives més ètiques i solidàries. Minerals de sang, drets laborals i sobirania tecnològica, alguns dels temes que es tractaran en aquests tres actes.

4 alternatives ètiques al Mobile World Congress. Foto Karlis Dambrans

news-iconNotícia > Informàtic

4 alternatives ètiques al Mobile World Congress

Aquest any s'han programat 4 alternatives al Mobile World Congress que parlaran sobre plantejaments ètics al voltant de la tecnologia mòbil. Totes aquestes iniciatives s'han aglutinat sota el lema «Plantem cara al Mobile World Congress».