Palau robert

Jesús contra el diable.

news-iconNotícia > Internacional

MSF i El País Semanal exposen Testimonis de l’oblit #2 al Palau Robert

De l’11 d’abril fins a l’1 de juliol el Palau Robert acull l’exposició Testimonis de l’oblit #2, un projecte de Metges Sense Fronteres i el País Semanal.

Refugiats acumulats a Idomeni. Font: Sergi Càmera

news-iconNotícia > Internacional

Les rutes dels refugiats cap a Europa, mostra de fotografia al Palau Robert

L’exposició, que recull imatges de Sergi Càmera, vol sensibilitzar l’opinió pública catalana sobre l’arribada de persones que fugen de conflictes bèl·lics.

Font: Casal dels Infants

news-iconNotícia > Social

El Casal dels Infants il·luminarà el Palau Robert per Nadal

El projecte busca guarnir el jardí i la façana de l'edifici amb làmpades fetes amb envasos de plàstic reciclats i fan una crida perquè els ciutadans aportin recipients buits de colors.

Material de promoció de l'exposició "Càritas, un NO per a ningú. 70 anys"

news-iconNotícia > Comunitari

Càritas Barcelona bufa 70 espelmes

L'entitat commemora els seus 70 anys de vida amb una exposició al Palau Robert de Barcelona. Porta per nom "Càritas, un NO per a ningú. 70 anys" i es podrà veure del 3 de març al 27 d'abril de 2014.

Castellers de Vilafranca (Foto: andresumida)

news-iconNotícia > Cultural

Una exposició fotogràfica commemora l'aniversari dels castells com a Patrimoni de la Humanitat

Castells i castellers. Patrimoni Immaterial de la Humanitat és el nom de l’exposició que s’exhibeix al Jardí del Palau Robert fins al 16 de març del 2012 i que homenatja les persones i colles que han convertit els castells en un símbol de Catalunya i en un dels tresors culturals de la humanitat.

news-iconNotícia > Cultural

La música a través dels ulls de Francesc Fàbregas

La joventut de Bruce Springsteen, el crit de Raimon, la serenitat de Lluís Llach, o la ràbia del punk, entre moltes altres imatges dels anys setanta i vuitanta preses pel fotògraf Francesc Fàbregas, formen part de l’exposició “Música pels ulls” que es farà al Palau Robert de Barcelona entre el 23 de febrer i el 2 de maig.