Projectes socials

El programa 'Donation Room' recupera el material sobrant del Mobile World Congress per destinar-lo a causes socials i culturals

news-iconNotícia > Social

Entitats socials i culturals aprofitaran el material sobrant del MWC18

El programa 'Donation Room' recupera mobiliari i equipament del congrés de mòbils, que aprofitaran persones vulnerables i projectes de caire social i cultural. A més, es generen 12 llocs de treball per al procés de recollida i distribució.

news-iconNotícia > Projectes

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions per a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya destinarà 217 milions d’euros a finançar projectes de diversos àmbits com la inclusió social, el voluntariat i les migracions.

La Caixa destina més de 750.000 euros a projectes de lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social

news-iconNotícia > Social

La Caixa destina més de 750.000 euros a projectes de lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social

A través del seu programa Obra Social “La Caixa”, l’entitat financera ofereix oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

La Grossa de Cap d'Any 2016 ja està a la venda

news-iconNotícia > Social

La Grossa de Cap d'Any 2016 ja està a la venda

La novetat d'aquest any és que els usuaris podran demanar els seus números preferits a qualsevol dels establiments, dotats d'un terminal que imprimirà al moment el bitllet.

Claudia Orlandini a la feina. Font: LIFE

news-iconNotícia > Internacional

Clàudia Orlandini: "Construïm el pont entre els petits pescadors europeus i les institucions que decideixen les normatives"

Low Impact Fishers of Europe (LIFE) és una associació sense afany de lucre a nivell europeu que dóna veu a les comunitats de pescadors locals.

Imatge Social Weekend Vallès. Font: web Innovació Vallès

news-iconNotícia > Econòmic

Primer Social Weekend Vallès

Terrassa acollirà durant el cap de setmana del 18,19 i 20 de setembre, el primer Social Weekend Vallés, un espai per donar a conèixer projectes innovadors que tinguin un impacte social.

Font: FCVS

news-iconNotícia > Projectes

50 entitats expliquen el seu projecte social en un vídeo

La Federació Catalana de Voluntariat Social recull en una sola llista els vídeos dels Speakers Corners que van tenir lloc durant el Market Place 2014.

L’Obra Social La Caixa obre la convocatòria d’ajuda a projectes socials

news-iconNotícia > Social

L’Obra Social La Caixa obre la convocatòria d’ajuda a projectes socials

Les entitats ja poden presentar-se a la convocatòria d’enguany

Cartell d'invitació a l'acte de presentació 30 de setembre UPC Reutilitza

news-iconNotícia > Informàtic

Necessiteu equips informàtics per a la vostra entitat? Informa’t del Programa UPC Reutilitza

La iniciativa de la UPC per reaprofitar els equips informàtics i cedir-los a entitats socials i solidàries enceta el nou curs el proper 30 de setembre. Si la teva entitat en necessita, informa't de les novetats d'enguany.

news-iconNotícia > Social

Schott Ibérica S.A, l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, Lee Hecht Harrison i la ONG Adama signen un conveni de col·laboració

Amb l’acord es donara suport als 112 treballadors afectats pel tancament de la planta Schoot Ibérica a Sant Adrià del Besòs. Les quatre parts es comprometen a crear un pla conjunt per la reinserció laboral.

Mercat de Projectes Socials a la URV (Font: URV)

news-iconNotícia > Social

El I Mercat de Projectes Socials de la URV aplega 33 entitats i arriba a més de 150 persones

La URV va celebrar el 24 d'abril la I trobada entre col·lectius de Reus i l'estudiantat universitari per enfocar socialment els treballs de fi de grau i màster i col·laborar així amb les entitats.

Campanya #amb2torrons de l'Escola Pia Catalunya

news-iconNotícia > Comunitari

Integració i solidaritat #amb2torrons

L’Escola Pia Acció Social ha impulsat, aquest Nadal, una campanya d’ajuda a projectes socials a través de la compra de torrons artesanals.

Imatge de cadires

news-iconNotícia > Comunitari

La FCVS i la FAC col·laboren en el projecte “Tots hi tenim lloc”

La Federació Catalana de Voluntariat Social i la Federació d’Ateneus de Catalunya col·laboren junts en el projecte d’inclusió social “Tots hi tenim lloc”. El projecte ofereix beques a persones en risc d’exclusió perquè puguin participar en activitats dels ateneus.

Teclat enterrat a la sorra. Font: Paul Garland (flickr.com)

news-iconNotícia > Informàtic

La UPC dóna ordinadors reparats per a programes socials i projectes de cooperació

Actualment la tecnologia no tarda a quedar-se obsoleta i moltes vegades, enlloc d'intentar reparar un ordinador tendim a deixar-lo a la deixalleria i comprar-ne un de nou. El programa Reutilitza de la Universitat Politècnica de Catalunya dóna una segona vida útil a aquests aparells: els repara i els lliura a entitats socials o de cooperació.

Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Femarec, Projectes Socials

news-iconNotícia > Social

En marxa els projectes de Femarec que l’Ajuntament de Barcelona va subvencionar amb gairebé 13.000 €

Ja estan en marxa els projectes de Femarec que l’Ajuntament de Barcelona va subvencionar amb una suma total de 12.900 euros.

Imatge de Càritas Entitats amb Cor

news-iconNotícia > Comunitari

La Federació d’Ateneus: una Entitat amb Cor

Els programa de Càritas Entitats amb Cor aglutina més de 400 empreses, fundacions, universitats i associacions des de fa 10 anys en un treball conjunt proactiu d’integració i desenvolupament social. El programa “Tots hi tenim lloc” de la Federació d’Ateneus comparteix aquesta filosofia per aquest motiu han signat un conveni de col·laboració.

Imatge de l'esdeveniment

news-iconNotícia > Econòmic

Les caixes augmenten un 6,6% l’obra social conjunta amb la Generalitat respecte l’any passat

Les caixes catalanes aportaran aquest any una mica més de 32 milions d’euros a projectes de caràcter sociocultural, assistencial i d’investigació.

Imatge identificativa del projecte "Construeix un nou món"

news-iconNotícia > Projectes

VII edició del projecte "Construeix un nou món"

Si tens una idea de projecte social i no trobes la manera de portar-lo a terme, la pots presentar a "Construeix un nou món". El premi d'aquest certamen és poder desenvolupar el teu projecte dins una entitat sense afany de lucre de l'Estat espanyol.

El Director General d'Immigració de la Generalitat visita La Formiga

news-iconNotícia > General

El Director General d'Immigració de la Generalitat visita La Formiga

El passat dimecres La Formiga va rebre la visita del director general d'Immigració de la Generalitat, el Sr. Xavier Bosch, acompanyat del Sr. Orland Cardona, responsable de relacions institucionals. El motiu de la visita era conèixer de primera mà el projecte d'intercanvi lingüístic amb joves xinesos i autòctons que venim realitzant des del passat mes d'octubre: Parlem?.

Imatge de la web Oficina Ciutadana de Gas Natural Fenosa

news-iconNotícia > Projectes

Si poguessis millorar la teva comunitat, per on començaries?

L’Oficina Ciutadana de Gas Natural Fenosa dóna suport als microprojectes socials que tenen un gran impacte en la millora de l’entorn i estan desenvolupats per entitats locals o persones a títol individual.

news-iconNotícia > Projectes

Ajuts a projectes socials i ambientals 2011

DKV obre a partir del 2 setembre la VIIa edició d’aquesta convocatòria adreçada a donar suport a iniciatives socials i ambientals centrades en la salut. Teniu fins al 20 de setembre per fer arribar les vostres propostes.

news-iconNotícia > Formació

Curs de gestió del cicle de projectes

Enginyeria sense Fronteres i SETEM Catalunya, amb el suport d'Àgora Nord-Sud, organitzen un curs semipresencial sobre la planificació, gestió i avaluació de projectes. Es desenvoluparà de setembre a octubre, amb una primera fase de formació en línia i una segona de presencial.

Aquest curs ha estat cancel·lat.

news-iconNotícia > Projectes

Suport per a la realització de projectes socials

L’Obra Social d’ Ibercaja ha posat en marxa la 7a Convocatòria de Projectes Socials adreçada a donar suport a les entitats que presten atenció a les persones en situació de risc d’exclusió o en situació de dependència. El termini de presentació finalitza el proper 15 de juliol, abans de les 15 hores.

news-iconNotícia > Social

Momentum Project: Els 10 projectes socials més prometedors

Momentum Project és una iniciativa d’ESADE i BBVA dirigida a promoure els projectes socials a Espanya. Per aconseguir aquest propòsit Momentum compta amb dues línies de treball: el desenvolupament d’un programa per consolidar i augmentar l’ impacte d’aquests projectes i la creació d’un ecosistema de suport a l’emprenedor social.

news-iconNotícia > Projectes

Premis Estatals al Voluntariat Social 2011

El Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat convoca una nova edició d’aquests guardons adreçats a reconèixer la tasca desenvolupada per les persones i entitats en favor de les persones en situació de vulnerabilitat.

news-iconNotícia > Projectes

Ajuts a projectes socials adreçats a la infància

La Fundació Claror obre la VIa edició d’aquesta convocatòria adreçada a donar suport als projectes que tenen com a objectiu millorar les condicions de vida de la vida de la infància en risc.

news-iconNotícia > Projectes

Premis UEM per a joves emprenedors/ores amb projectes socials

Els premis UEM volen donar suport a les persones joves que tinguin esperit emprenedor i ganes de millorar el món. Busquen, doncs, joves amb projecte que tractin d'acabar amb la marginació i la desigualtat social, o intentin millorar les condicions de vida i de treball de les persones. La convocatòria de la tercera edició dels premis UEM Joves Emprenedors Socials és oberta.

news-iconNotícia > Projectes

IV convocatòria de financiació de projectes socials i mediambientals 2010

DKV Seguros convoca ajudes per la financiació de projectes socials i mediambientals 2010 adreçades a associacions i fundacions que donguin suport a la cura de les persones a través de la seva salut i del mediambient.

news-iconNotícia > Projectes

Subvencions per projectes culturals o socials

L'Ajuntament de Malla, a la comarca d'Osona, convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre que realitzin activitats o projectes de caire cultural o social.

news-iconNotícia > Projectes

VII Edició del Premi ABC solidari

Enguany s'arriba a la 7a edició consecutiva de la convocatòria del Premi ABC Solidari per a Projectes Socials que organitza el diari ABC i la Fundació SERES, amb l'objectiu de potenciar la participació del jovent en projectes socials.

Aquesta convocatòria engloba tres modalitats diferents, dirigides a premiar l'entitat més solidària, un projecte social i el millor projecte d'investigació.

news-iconNotícia > Projectes

Ajuts IberCaja per a Projectes Socials 2011

Obra Social IberCaja convoca ajuts per a projectes socials que tinguin per objecte la inserció sociolaboral. També s'atorgaran ajudes per l'adequació d'infraestructures, aplicant criteris de qualitat, viabilitat i accessibilitat.

news-iconNotícia > Projectes

Presenta un projecte a la iniciativa "Tu tries, tu decideixes"

La iniciativa "Tu tries, tu decideixes" i la Fundació Can anualment ofereixen a entitats, col.lectius, institucions i altres organismes la oportunitat de presentar projectes perquè obtinguin el suport dels clients de Caja Navarra. D'aquesta manera els client d'aquesta caixa participen en l'elecció del projecte al qual es destinaran els seus diners.

news-iconNotícia > Projectes

Oberts els Premis de la Caixa Sabadell per projectes d'atenció social

L'Obra Social de Caixa Sabadell ha obert el període de presentació de projectes per l'any 2010 en les seguents modalitats: promoció de l'autonomia per dependents, promoció de l'inclusió social, promoció d'habitatges d'inclusió social, atenció a la salut, atenció a la violència de gènere, atenció en el lleure, intervenció en la diversitat i cooperació internacional.