20a edició dels Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol - 2017

La Fundació Acció Solidària contra l'Atur convoca la 20a edició d’aquests premis amb l'objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Fundació Acció Solidària contra l'Atur

Data de publicació: 03/07/2017

Termini: 03/07/2017 - 29/09/2017

Contingut:

Categories

  • Premi a la millor iniciativa innovadora contra l’atur

Reconeixement a l’esforç en la recerca i en l’aplicació de noves maneres de treballar contra l’atur. Està especialment adreçat a persones amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

S'hi poden presentar persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació. 

Dotació: 10.000€

  • Premi a la trajectòria en favor de l'ocupació laboral

Reconeixement a l’esforç d’aquelles entitats que de fa temps han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i col·lectius amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

S'hi poden presentar organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva.

Dotació: 10.000€

Àmbit:
  • Educació i formació
  • Altres

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases