20è Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació

L'Ajuntament de Barcelona ha obert la vintena convocatòria d'uns premis que tenen com a objectiu reconèixer la tasca informativa dels i les professionals que amb els seus treballs contribueixen al coneixement i sensibilització sobre la realitat social de la ciuta.

Convocant: Ajuntament de Barcelona

Data de publicació: 04/07/2012

Termini: 28/06/2012 - 07/09/2012

Contingut:

Objectiu: promoure una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i responsables, que contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.

Requisit: els treballs que es presentin han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 d’agost de 2011 i el 31 de juliol de 2012.

Modalitats:
- Televisió (programes de televisió o televisió en línea de caràcter informatiu, divulgatiu i de sensibilització social en l’àmbit del benestar social, difosos periòdicament en qualsevol del les plataformes possibles).
- Radio (programes de ràdio o ràdio en línea de caràcter informatiu, divulgatiu i de sensibilització social en l’àmbit del benestar social emesos en qualsevol dels suports possibles).
- Premsa (articles, sèrie d'articles o reportatges publicats de caràcter informatiu, divulgatiu i de sensibilització social en premsa escrita o digital en l’àmbit del benestar social, en publicacions periòdiques i regulars).
- Internet (webs, blogs periodístics o d’altres plataformes digitals de caràcter informatiu, divulgatiu, de sensibilització social i/o de promoció de projectes, en l’àmbit del benestar social).

Premis: 5.000 euros per cada modalitat. Existeix la possibilitat d'una menció especial de 1.500 euros per cadascuna de les modalitats.

Més informació: al web del Premi.

Àmbit:
  • Comunicació

Tipus: Premi

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Local

Bases