Apunts obre la convocatòria dels III Reconeixements Win-Win a les Empreses i entitats

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar la RSE.

Convocant: Apunts i Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU

Data de publicació: 19/05/2017

Termini: 19/05/2017 - 08/09/2017

Contingut:

La Responsabilitat Social és clau per millorar la qualitat de vida tant de les persones treballadores com de la societat, i que l’exemple d’algunes de les empreses i entitats que ja desenvolupen accions i campanyes de RSE poden servir d’inspiració a altres. Per això es vol reconèixer a les empreses i organitzacions que estan fent un esforç més enllà dels deures obligatoris impulsant la RSE.

 

Empreses i organitzacions compromeses amb la RSE ja es poden presentar als reconeixements en tres categories:

  • Innovació Social: noves idees empresarials que donen resposta a necessitats socials i que alhora contribueixen a crear noves relacions de col·laboració.
  • Promoció de la Diversitat: posar en marxa accions encaminades a fomentar la diversitat dels col·lectius, així com promoure la igualtat entre les persones.
  • Valors Socials: iniciatives que fomenten les característiques socials de la societat i que ajuden a crear una millora en els col·lectius als quals van destinades.

 

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pymes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

 

Per presentar la teva candidatura, fes clic aquí.

Àmbit:
  • Altres

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Estatal

Bases