Finançament
F Pere Tarrés

Convocatòria d'ajuts de la Fundació ONCE en el marc del Programa Operatiu d'inclusió social i economia social 2014-2020

La Fundació ONCE convoca ajuts per tal de possibilitar la participació en el cofinançament europeu a entitats de la discapacitat, mitjançant projectes que s'emmarquin en els àmbits d'intervenció del Fons Social Europeu.

Convocant: 
Fundació ONCE
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 28 Juliol, 2016
Termini convocatòria: 
28/07/2016 fins 28/09/2016
Àmbit: 
Sanitat
Atenció social
Educació i formació
Altres
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Objectiu específic

Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació per mitjà de la inclusió activa i d'actuacions que augmentin la contractació de persones amb discapacitat en situació o risc d'exclusió social.

Es publiquen dues convocatòries:

  • "Convocatòria general". Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat. Import de 1.200.000€
  • "Convocatòria específica". Dirigida a actuacions en favor de l'ocupació de col·lectius de persones amb discapacitat amb grans dificultats per a accedir a l'ocupació. Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat, en particular persones amb discapacitats intel·lectuals (incloent trastorns de l'espectre autista i la síndrome de Down), persones amb malaltia mental, persones amb paràlisi cerebral, persones amb dany cerebral sobrevingut i persones amb malalties rares o poc freqüents, així com persones amb pluridiscapacitats. Import de 800.000€.

Les sol·licituds es poden presentar a través del correu electrònic convocatoriaPOasociativo2016@fundaciononce.es