I Premi 'Enginyeria Solidària': l’enginyeria com a eina de transformació social

La primera edició dels premis "Enginyeria solidària" busquen posar en relleu la importància d’aquesta disciplina a nivell social i al mateix temps destacar el paper indispensable que juguen els centres universitaris i escoles d’enginyeria.

Convocant: Federació d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i Fundació Caixa d’Enginyers

Data de publicació: 31/07/2012

Termini: 31/07/2012 - 05/10/2012

Contingut:

La Federació d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i la Fundació Caixa d’Enginyers organitzen el I Premi “Enginyeria Solidària” destinat a premiar projectes finals de carrera i tesis de màster que tinguin relació amb l’enginyeria, la cooperació al desenvolupament i els drets humans.

 

Enginyeria Solidària busca posar de manifest el gran potencial de l’enginyeria com a eina de transformació social, tant als països del nord com als del sud.

Així, el premi reconeixerà els treballs tecnològics d’investigació, assaig i recerca bibliogràfica que aportin innovacions, ja siguin a nivell pràctic o teòric.

Una condició indispensable és que els treballs provinguin d’alumnes d’escoles d’enginyeria de tot l’Estat espanyol. D’aquesta manera es vol reivindicar el paper i el compromís d’aquests centres en la transició cap a un desenvolupament humà sostenible arreu.

Àmbit:
  • Ciència i tecnologia
  • Investigació i recerca
  • Altres

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Estatal

Bases